Ağrı Havadis

Başkan Sayan: “Aşı sıramı bekliyorum”

AĞRI BELEDİYE BAŞKANI SAVCI SAYAN, “AK PARTİLİLERE AŞIDA TORPİL YAPILIYOR” ALGISINI YALANLADI

Başkan Sayan: “Aşı sıramı bekliyorum”
170 views
18 Ocak 2021 - 12:20

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “AK Partililere aşıda torpil yapılıyor” algısını yalanladı.

Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından CoronaVac aşısı Türkiye’de yapılmaya başlandı. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ise yapmış olduğu açıklamada “AK Partililer hemen aşı oluyorlar” düşüncesini yapmış olduğu açıklama ile yalanladı. Başkan Sayan, aynı zamanda kronik rahatsızlığı olduğunu ve aşı olma şansını yakalayamadığını belirtti.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan şu ifadelere yer verdi:

“AK Partililere aşıda torpil yapılıyor hemen aşı oluyorlar yalanına inanmayın. Ben Belediye başkanıyım, Aynı zamanda kronik rahatsızlığımda var ama henüz aşı olma şansını yakalayamadım.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.