Ağrı Havadis

Ağrı Valisi Varol: “Son terörist ortadan kalkana kadar mücadelemize devam edeceğiz”

AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL,İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA BAŞLATILAN”EREN-3 AĞRI DAĞI” OPERASYONA İLİŞKİN, “SON TERÖRİST ORTADAN KALKANA KADAR MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”DEDİ.

Ağrı Valisi Varol: “Son terörist ortadan kalkana kadar mücadelemize devam edeceğiz”
159 views
23 Ocak 2021 - 18:50

Ağrı Valisi Osman Varol, İçişleri Bakanlığınca başlatılan “Eren-3 Ağrı Dağı” Operasyonu’na ilişkin, “Son terörist ortadan kalkana kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

İçişleri Bakanlığınca bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren-3 Ağrı Dağı” Operasyonu’nun başlatıldığını açıkladı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Vali Varol, “1 metrelik kar örtüsü, dağlık ve kayalık arazi, -30 derecelik soğuk hava. 1040 kahramanımız, zorlu iklim ve arazi koşullarında arazide. Hedefimiz terör örgütü mensupları ve barınakları. Son terörist ortadan kalkana kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.